Afslanken

Afslanken

Ons afslankingsprogramma gebeurt in drie stappen:

 1. Afvallen: Afslanken begint met een figuuranalyse, waarbij uw lichaam zowel gewogen als opgemeten wordt. Op basis hiervan wordt een haalbaar doel bepaald en een figuurcorrectie plan opgesteld, en dit geheel met GARANTIE.
 2. Infraslim: Uw sportsessie start met 30 minuten INFRASLIM. Onze unieke sportcabine op basis van infraroodtherapie zorgt voor een snellere vetverbranding en strakkere huid. Gebruik onze enkel en arm gewichtjes om doelgericht oefeningen te doen en zie het resultaat na slechts enkele sessies.
 3. Irtrainer: Nadien volgt onze IRTRAINER, infraroodcapsule met infraroodtherapie. Hier zal u gedurende 20 minuten een vetverbrandingsprogramma doen. Terwijl u vet verbrandt zal u ook uw conditie optrekken. De weg naar een fitter, slanker en gezonder u!

TANITA Body Composition Monitor

Dit toestel geeft u binnen enkele seconden een duidelijke overzicht van uw lichaamssamenstelling, zoals:

 • Gast stand
 • Gewicht
 • Vochtpercentage
 • Vetpercentage
 • Spiermassa
 • Ruststofwisseling
 • Gezonde waarden
 • Fysieke conditie
 • Vetmassa
 • Vochtmassa
 • Weerstand

Op die manier krijgt u een vollediger beeld van uw lichaamssamenstelling en uw gezondheid.

En zo kunnen we samen met u aan de hand van de gegevens van deze weegschaal een nog beter en persoonlijker voedingsadvies meegeven!

Hoe werken we?

Ik wil snel afvallen

Snel afvallen voor een speciale gelegenheid is haalbaar. Maar de verleiding om ongezonde diëten te volgen is heel groot. Bij 't AfslankHuys doet u oefeningen en krijgt u dieettips die wél gezond zijn. Zodat u snel de nodige kilo's kwijtspeelt.

Wees verstandig: een crashdieet is het antwoord niet.

Ik wil veel (10 kilo of meer) afvallen

Natuurlijk kunt u die vele extre kilo's kwijtraken. Ga ervoor! Door te oefenen bij 't AfslankHuys en een verstandig dieet te volgen, vermijdt u het jojo-effect (afvallen en steeds terug bijkomen). We motiveren u ook van de eerste tot de laatste kilo.

Vecht niet alleen tegen uw overtollige kilo's.

Ik wil op een gezonde manier afvallen

Kilo's verliezen willen we allemaal. Maar wel het liefst op een verantwoorde manier. Bij 't AfslankHuys werkt u aan een gezond lichaam en een gezond gewicht.

Uw figuurcorrectietraject begint bij de doelen die u zichzelf stelt. Het is een verhaal van niet opgeven en gemotiveerd blijven oefenen. En die krijgt u in elk geval van ons - uw afslanksupporters. Zo wordt afvallen wordt een aangenaam proces. Wedden dat u er gelukkiger, stralender en gezonder gaat uitzien?

Wordt op een gezonde manier slanker.

Ik wil die (na-)zwangerschapskilo's kwijt

Na uw zwangerschap vlug terug in vorm geraken? Dat is niet voor elke vrouw even eenvoudig. Niet verwonderlijk: negen maanden lang heeft uw lichaam zich aangepast aan een nieuwe situatie. En nu moet het terug op kracht komen. Met 't AflankHuys bent u in geen tijd de energieke, fitte moeder die u altijd wilde zijn. Met een strak lichaam bovendien!

Voorgoed weg met die zwangerschapskilo's!

Ik wil afvallen op mijn buik, billen en/of heupen

Een bollend buikje dat u stoort? Zijn uw heupen wat te breed naar uw wens? Een vetrolletje op overschot dat u maar niet weg krijgt? Kortom: wilt u op bepaalde plekken wat centimeters kwijt? Dat kan! Met de moderne en unieke technieken van 't AfslankHuys pakt u die probleemzones heel gericht aan.

Vergeet figuurcorrigerende operaties.

Afslanken
Afslanken
Afslanken

Wij zorgen voor een programma op maat om af te slanken.

Contacteer ons