Innovation Award 2021 | Nr.1 Afslanking

Skinica by 't Afslankhuys

Skinica CRYOSKIN 4.0

anti-aging & slimming 

De nieuwste techniek op de markt voor afslanking en verjonging zonder pijn of bijwerking en zeer relaxerend om te ondergaan, cryoskin 4.0.

Een Cryoskin-gezichtsbehandeling gebruikt koele temperaturen om de bloedvaten te verwijden, waardoor de bloedstroom toeneemt. Deze toename van de zuurstoftoevoer verhoogt de collageenproductie, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Een natuurlijke, niet-invasieve manier om er jonger en stralender uit te zien

Cool Tshock is de meest innovatieve en niet-invasieve methode om plaatselijk vet te elimineren, cellulitis te verminderen en de huid te versterken en strakker te maken. Het maakt gebruik van ultramoderne thermografie en cryotherapie (thermische schok) om het lichaam opnieuw vorm te geven. Cool Tshock-behandelingen vernietigen vetcellen en verhoogt de productie van huidcollageen tijdens elke sessie vanwege de thermische schokrespons.

De Cool Tshock maakt gebruik van thermische shock waarbij cryotherapie (koude) behandelingen worden gevolgd door hyperthermie (warmte) behandelingen op een dynamische, sequentiële en temperatuur gecontroleerde manier. Cryotherapie hyper stimuleert de huid en het weefsel, waardoor alle cellulaire aanzienlijk wordt versneld en het is bewezen dat het zeer effectief is bij het afslanken en vormgeven van het lichaam. Vet
cellen (in vergelijking met andere weefseltypes) zijn kwetsbaarder voor de effecten van koudetherapie, die apoptose van vetcellen veroorzaakt, een natuurlijke gecontroleerde celdood. Dit leidt tot het vrijgeven van
cytokines en andere ontstekingsmediatoren die de aangetaste vetcellen geleidelijk elimineren, waardoor de dikte van de vetlaag afneemt. Klanten elimineren eigenlijk vetcellen, is dus meer dan enkel gewichtsverlies. Wanneer u gewicht verliest, worden de vetcellen kleiner, maar blijven ze in het lichaam met het potentieel om in omvang toe te nemen. Met Cool Tshock worden de cellen op natuurlijke wijze vernietigd en geëlimineerd via het lymfestelsel. Cool Tshock is ook een uitstekende optie voor delen van het lichaam waar een losse huid een probleem is. Na een aanzienlijk gewichtsverlies of zwangerschap zal de Cool Tshock de huid strakker en gladder maken.

Een Cryoskin-gezichtsbehandeling gebruikt koele temperaturen om de bloedvaten te verwijden, waardoor de bloedstroom toeneemt. Deze toename van de zuurstoftoevoer verhoogt de collageenproductie, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Een natuurlijke, niet-invasieve manier om er jonger en stralender uit te zien. Fijne lijntjes verdwijnen, lifting van het gelaat, strakheid en minder grote porien.

 

CRYOSKIN Gelaat

€85
1 sessie

CRYOSKIN Gelaat

€350
5 sessies

CRYOSKIN Gelaat

€550
10 sessies

CRYOSKIN Lichaam

€135
1 sessie

CRYOSKIN Lichaam

€550
5 sessies

CRYOSKIN Lichaam

€850
10 sessies

Skinica EMS HITPRO

Het is nu mogelijk om gelijktijdig vet te verliezen en spieren op te bouwen op de gewenste zones.

30.000 sit-ups of sqauds zonder spierpijn in 30 minuten al liggend!

Ook anti-aging effect op de behandelde zone door een verhoogde musculaire doorbloeding met nieuwe spiervezels als gevolg en collageenproductie.

Een echte HIT in de afslankwereld met zijn bewezen klinische studies.

Het zorgt ervoor dat de spiermassa tot 25% toeneemt en gelijktijdig vet verbrandt tot 30%. Het zorgt voor (maximale) spiercontracties die men niet bereikt met een klassieke training. Electromagnetische straling wordt gecombineerd met radiofrequentie. De spiervezels nemen toe waardoor we er strakker uitzien. Op lange termijn is er ook een verbeterde metabolisme en een betere houding van het lichaam. Rugklachten verwijden na 1 sessie door de snelle opbouw van buikspieren.

Ons lichaam bestaat uit 30-40% spierweefsel! We werken naast vetverbranding ook op spieropbouw om gewicht te verliezen en te shapen. Tijdens de spiercontracties wordt veel vet verbrand, zoveel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan.

Wil je een strakke en plattere buik of sixpack?

Wil je stevigere Kardashian billen en mooiere contouren?

Na 1 behandeling reeds resultaat te zien en de werking blijft nog enige tijd nawerken. Er zijn bij voorkeur 6 behandelingen nodig , met frequentie van 2 x week ( 1 dag tussen behandeling). Resultaten volledig merkbaar 4 weken na de 6de behandeling.

1 uur voor en na de behandeling niet eten en voldoende water drinken na de behandeling voor de afvoer van vetcellen te bevorderen. Nadien mag je op onderhoud 1 x maand.

EMS

€75
1 pad
1 sessie onderhoud

EMS

€350
1 pad
6 sessies kuur

EMS

€135
2 pad
1 sessie onderhoud

EMS

€550
2 pad
6 sessie kuur

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!