Testimonials

Deel je ervaring met ons!

C. De Coninck, Wilrijk

Op 1 oktober 2018 stapte ik het AfslankHuys te Wilrijk binnen dat ik op het spoor kwam door er toevallig langs te rijden. Ik lijd aan een ernstig overgewicht en fysieke 'verloedering' door o.a. een ongezonde levensstijl en stress op het werk. Na een maand opvolging bij het AfslankHuys (inclusief hun voeding-advies) verloor ik warempel VIJF kilo (en 33 cm). Mijn geluk kan niet op. De combinatie van fitness/training en voedingsadvies is voortreffelijk: eenvoudig, helder, no nonsens, democratisch. Allen daarheen. Bravo! Hartelijk dank voor dit eerste hoopgevende hoofdstuk!


Els G., Brugge

Geen enkel streng dieet is mij vreemd, het leek wel of ik de kilo’s aantrok als een magneet. Toen ik het Afslankhuys leerde kennen, was er direct een klik. Het is zwoegen en zweten in de IR-bubble. Maar we doen het graag want we motiveren elkaar. Ook het team moedigt ons aan en staat klaar met raad en daad. Persoonlijke coaching, professioneel voedingsadvies. Er was snel een merkbaar resultaat: meer energie en een mooier figuur. Na 3 maanden behaalde ik mijn streefgewicht! Nu straal ik met een slanker silhouet. Heel veel dank aan het team in Brugge.

T. Hals, Boechout

Gedurende 7 maanden oefenen aan buik en dijen, ben ik 9,6 kg en 76 cm vermagerd ! Géén bovenbenen meer als biljarttafelpoten ; géén buikje meer alsof ik 5 maanden zwanger ben. Daar doe ik het voor ! Hartelijk dank voor de gezellige momenten tijdens de oefeningen ; de leuke babbels tussen het wisselen van toestellen en het wegen en voor het blijven motiveren om vol te houden !!!

R. Heyns, Beerse

Wegens medische redenen moest ik van de huisarts afvallen voor mijn cholesterol. Ik had een cholesterol van meer dan 300. Begin maart ben ik dan naar het 't Afslankhuys toegestapt in Beerse. Door hun workout en voedingsadvies ben ik (4maanden verder) bijna 8 kg afgevallen. En in totaal ben ik al 70cm kwijt (3 kledingmaten minder!) Vorige week moest ik terug op controle komen bij mijn huisarts om te zien hoe hoog dat mijn cholesterol was. Mijn huisarts was erg verbaasd te zien dat ik geen te hoge cholesterol meer heb. Zij vroeg zich af "hoe heb jij dit gepresteerd". En ik heb daarop geantwoord door beweging en een goed dieet te volgen bij 't Afslankhuys!

Chris P, Beerse

Ik ben een zeer tevreden klant! Momenteel zit ik in de menopauze en was ten einde raad voor mijn overtollige kilootjes te verliezen. Samen met mijn vriendin ben ik gestart bij 't Afslankhuys en al snel voelde ik me beter. Ondertussen ben ik al 17kg verloren en 107cm minder, Hiermee ben ik 3 kleding maten kwijt en heb een veel fitter gevoel! De begeleiding en opvolging verloopt heel goed en het personeel is zeer vriendelijk! Ik heb eindelijk een goede manier gevonden en zou het iedereen aanraden!!

C. Verbeeck

Toen mijn weegschaal 3 cijfertjes aangaf vond ik het hoog tijd om iets aan mijn gewicht te doen. Ik merkte al zeer snel resultaat, door gewoon op mijn voeding te letten en 2 sportsessies per week bij 't AfslankHuys. Ik ben zeer tevreden over deze methode, en ze is elke euro waard, want ze werkt!!!!

D. Verhaegen

Vriendelijke, persoonlijke ontvangst en begeleiding. Je mag echt alles vragen en ook 2 x vragen of meer.

K. Aertsen

Eindelijk iets gevonden waar ik me goed bij voel, vol te houden en met resultaat! En je wordt goed opgevolgd.

L. Roels

Ik ben sportief aangelegd, maar kon die lokale kilo's niet kwijt geraken. Wat een aangename workout bij 't Afslankhuys! De combinatie van de twee toestellen maken echt het verschil en mijn rugklachten zijn verdwenen dankzij de infraroodtherapie en gerichte oefeningen!!! Het is leuk om te doen en geeft veel voldoening achteraf, nu sta ik echt scherp. Doel bereikt!

V. Vermost, Deurne

Mijn huisarts heeft me doorverwezen, 'de methode 'zei ze om de kilo's op een gezonde en doeltreffende manier kwijt te geraken. Ik heb het geprobeerd en heb me nog nooit zo fit gevoeld! Als ik een sessie mis, voel ik de drang om snel terug te komen. Mijn dochter en zus sporten intussen ook al bij 't Afslankhuys.

K. Dooren, Aartselaar

Ik heb fybromylagie en artrose, sporten is voor mij moeilijk. 't Afslankhuys is voor mij de oplossing! Hier kan ik om mijn tempo met een aagepaste programma tot beweging komen. De diepte infrarood doet wonderen voor mijn gewrichten en spieren! Bedankt 't Afslankhuys team om mij hierbij te ondersteunen.

B. Ceuls, Kalmthout

Ik heb mijn vaste sportdagen bij 't Afslankhuys, mijn bierbuikje :-) is verdwenen en voel me 10 jaar jonger! Wat een verschil! Het is echt sporten! Na 1 sessie heb ik reeds een voldaan sportgevoel!

J. Lensen

Nu kan ik genieten van het mama zijn met mijn nieuw figuur en voel me fit in mijn mijn dagdagelijkse taken! Mama's onder jullie: we verdienen dit!

P. Goormans

Ben nu reeds 3 jaar klant en kan het niet meer missen, het is echt leuk om te doen en een positieve en aangename sfeer. Ik voel me fit, dit is mijn fitness geworden!